Monday, September 3, 2012

Vähem kui 24h

Viimased päevad on olnud üle ootuste kiired. Kuigi mõtlen, et aega veel on lendamisega ja lõplikult ära minemisega, siis vaikselt hakkab lennuärevus juba kätte jõudma. 

Käisin ka augustis Eestist ära ning peale seda jäi mulle täpselt 2 ja pool nädalat, et veel Eestis aega nautida. Loomulikult läheb alati kõige kiiremaks viimastel päevadel. Olen jõudnud kokku saada tohutult paljude sõpradega, keda oli üle pika aja väga hea näha. Peaaegu kõigi esmaküsimus on, et noo, kas Sul on siis reisiärevus ka juba sees? Ja  minu vastus on siiamaani, et see kõik tundub endiselt veel uskumatu, kuid varsti on see aina reaalsem. 

Vahepeal jõudsin kokku saada oma n-ö teise perega ehk grupi noortega, kellega koos eelmisel aastal õpilastele suurüritust korraldasime. Sellised reunionid on alati head ja seda toredam oli kõiki uuesti näha. Jõudsin ka natukene vabatahtlikku tööd teha (käisin Jüri Ratase jalgrattavõistlusel). Meeletult külm oli ja vihma sadas, aga väga hea oli tunda taaskord seda head vabatahtliku tunnet.
Eile lõpetasin ka peaaegu oma Sotsiaalpoliitika töörühma juhtimise ehk hakkan ka seda valdkonda vaikselt kellegile uuele edasi andma. Kuigi, ega mul poleks probleemi ka seda Skype teel juhtida :).

Täna jõudsin juba käia uues The Living Room kohvikus, mis asub aadressil Pärnu mnt. 9.  See kohvik on tõsiselt hubane ja väike, sobib väga hästi tudengitele/õpilastele ja kõigile teistele kellele meeldib kohvikutes käia. Töötajad on ka  nii abivalmid ja jutukad, et kohe rõõm oli sinna hommikul sisse astuda. Peagi pakin linnas asjad  kokku, ütlen tadaaa viimastele sõpradele ja lähen koju meeletult suurt kohvrit pakkima.
 

 Minu teine pere (loomulikult suudan kõik enda taga olevad inimesed ära varjata, aga siiski SIIN NAD ON!)


 Saatsin vastse abituriendi kooli. :)


No comments:

Post a Comment